Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021). Sărbătoare la cotă 2,09

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021). Campioana şi vicecampioana se întâlnesc în ultima etapă, de la ora 20:30. În mod normal un derby, acum se anunţă mai mult un galop de sănătate pentru CFR Cluj, care va întâlni o echipă rivală lipsită de jucătorii importanţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

CFR sărbătoreşte în faţa fanilor

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021). CFR Cluj  a reuşit, pentru a patra oară consecutiv, să se încununeze regina Ligii 1, cu o etapă înainte de final. Ardelenii sunt însă nevoiţi să aştepte ultimul meci pentru a primi medaliile de campioni şî trofeul. Însă, o vor face în faţa fanilor, care revin pe stadion, după mai bine de un an. Iar jucătorii lui Iordănescu le pot ura bun venit cu o partidă excelentă.

FCSB, fără titularii de bază

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021). FCSB a pierdut titlul odată cu victoria clujenilor la Botoşani, iar la meciul contra Craiovei, o zi mai târziu, îşi lăsase deja toate vedetele în vacanţă. Dacă împotriva oltenilor, copii de la FCSB au rezistat destul de bine, contra CFR-ului va fi mult mai greu. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,09.

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB (25 mai 2021). FCSB a avut probleme în a obţine rezultate contra CFR-ului chiar şi cu echipa standard. Ultima victorie a roş-albştrilor în Gruia a fost în 2014, iar în ultimele 4 vizite nu au reuşit să puncteze. Puteţi încerca şi:

  • 1,83 – cota pentru „nu marchează FCSB”
  • 2,07 – cota pentru „CFR Cluj handicap -1”
  • 2,61 – cota pentru „Peste 2,5 goluri CFR”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii