Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB. X-ul aduce o cotă de 3,20

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB. Prima etapă de după pandemie aduce un adevărat derby în play-off-ul Ligii 1. Liderul CFR primeşte vizita vicecampioanei FCSB. Cele două au terminat pe primele două locuri în ultimele două sezoane.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Liderul se mulţumeşte cu egalul

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB. CFR Cluj este pe primul loc şi are un avans de 4 puncte în faţa rivalei FCSB. Ardelenii au câştigat prima etapă de play-off cu 2-1 în faţa Astrei, iar în cea de-a doua rundă a terminat le egalitate, 0-0, pe terenul lui Gaz Metan. CFR Cluj n-a mai pierdut „acasă” cu FCSB din anul 2014. De atunci, au fost 8 partide, dintre care două s-au terminat în favoarea celor din Gruia, iar restul de 6 au fost remize. Dan Petrescu nu va spune „Nu” unei remize care îl menţine la 4 puncte de rivală.

FCSB nu pare în formă prea bună

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB. FCSB pare a se îndrepta spre al cincilea sezon consecutiv de al doilea loc în campionat. Băieţii lui Vintilă nu s-au mişcat foarte bine în meciurile de pregătire şi le-au pierdut pe amândouă, chiar dacă adversarii au venit din play-out. A fost 0-2 cu Voluntari şi 2-3 contra Academicii. Împotriva CFR-ului, roş-albaştrii au avut parte de meciuri extrem de echilibrate şi zgârcite în goluri, în  ultimele sezoane. 8 egaluri în precedentele 11 „directe”, toate cu cel mult 2 goluri. „X solist” are cota 3,20.

Alte 4 pronosticuri

Ponturi pariuri CFR Cluj – FCSB. Meciul va fi şi o înfruntare între două filosofii diferite. La gazde, antrenorul Dan Petrescu decide tot şi este recunoscut pentru „mâna de fier” cu care îşi controlează echipa. La oaspeţi, Vintilă este subordonat ordinelor lui Gigi Becali, iar inspiraţia patronului nu funcţionează atât de des pe cât şi-ar dori. Dacă nu doriţi să riscaţi X-ul, puteţi încerca şi:

  • Cotă 1,55 – sub 2,5 goluri
  • Cotă 1,58 – PSF X
  • Cotă 1,73 – PSF 1
  • Cotă 2,03 – ambele marchează

+ posts

Promotii