Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Gaz Metan, 13 iulie 2020. Gazdele, obligate să câştige

Ponturi pariuri CFR Cluj – Gaz Metan, 13 iulie 2020. Gazdele sunt obligate să câştige, ca să mai spere la obţinerea trofeului Ligii 1. Confruntarea este programată de la ora 20:30.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Gaz Metan, 13 iulie 2020

  • CFR Cluj este obligată să câştige după ce Craiova s-a impus aseară în derby-ul cu FCSB. Clujenii se află la patru puncte în spatele oltenilor şi un eventual rezultat negativ ar trimite efectiv titlu în Bănie. În mod normal, elevii lui Dan Petrescu nu ar trebui să aibă mari probleme în a trece de cei de la Gaz Metan.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Gaz Metan, 13 iulie 2020

  • De partea cealaltă, Gaz Metan se află pe ultimul loc din Play-off şi pare că este o echipă fără obiectiv. Oaspeţii vin după două înfrângeri la rând, cu cei de la Craiova şi cei de la Botoşani. Ne aşteptăm să piardă şi de această dată.

CFR Cluj – Gaz Metan 1/1 @ 1,50

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate