Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: CFR Cluj – Rennes. Hai, CFR! Vrem victoria

Ponturi Pariuri: CFR Cluj – Rennes. Clujenii au o șansă bună la victorie în meciul de azi, cei de la Rennes sunt într-o degringoladă totală, dar trebuie să avem grijă cu astfel de echipe. Rennes a întrerupt o serie de 10 partide fără înfrângere în etapa trecută de Ligue 1, atunci când s-a impus împotriva lui Toulouse, scor 3-2.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la CFR – Rennes

Meciul tur dintre CFR și Rennes a avut un istoric aparte, clujenii au profitat de eliminarea portarului titular advers, au marcat din aceeași fază de după eliminare, iar după aceea au profitat și de naivitățile tânărului portar de rezervă. Pe care sperăm să-l vedem titular și astăzi. Dan Petrescu are capacitatea de a scoate maximul de la jucătorii săi, iar aceștia au valoarea necesară de a câștiga duelul cu Rennes. Trebuie să profităm la maxim de situația în care se flă francezii, nu trebuie să facem vreo concesie în duelul din această seară. Cu o victorie în meciul de azi, CFR poate ajunge la 9 puncte, iar dacă printr-o minune se impune și Celtic la Roma, atunci calificarea este ca și asigurată.

Ponturi pariuri CFR vs Rennes din 07.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru CFR – Rennes

Clujul evoluează extrem de bine acasă, nu prea lasă adversarul să-și impună ritmul de joc, iar pe acest lucru mizăm și noi. Faptul că cei de la Rennes au suficiente probleme și în Ligue 1, ne face să credem că vor alinia un prim unsprezece experimental, iar cei ce vor intra pe teren, nu vor da totul pentru victorie. Asta nu înseamnă că băieții noștri trebuie să se culce pe o ureche, un astfel de duel are darul de a face acest lucru. Mizăm pe experiența lui Petrescu, acesta are capacitatea de a își super motiva fotbaliștii.

  • 1,35 este cota pentru 1X
  • 1.79 este cota pentru NU marchează ambele echipe în meci
  • 2,91 este cota pentru 1 la pauză
  • 2,57 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de CFR

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare