Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021). Cotă 2,04 pentru un succes aşteptat

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021). Liga 1 se apropie de final. E etapa a şaptea, iar lupta pentru titlu a rămas o afacere în doi, CFR Cluj şi FCSB, după ce Craiova a înregistrat a treia înfrângere consecutivă. Până în ultima etapă, când se întâlnesc în meci direct, CFR şi FCSB încearcă să strângă cât mai multe puncte. Ardelenii au meci cu Sepsi, de la 19:00 şi şansa de a se distanţă în clasament înainte de meciul rivalei cu Academica.

CFR Cluj, parcurs perfect cu echipele „slabe”

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021). CFR Cluj e liderul la zi al Ligii 1, urmată de FCSB la două puncte în spate. Ardelenii au luat toate punctele cu echipele fără pretenţii de titlu la startul play-off-ului: dublu succes cu Academica (3-0 acasă şi 1-0 în deplasare), 2-0 cu FC Botoşani la Cluj şi 1-0 pe terenul lui Sepsi. După cum se poate observa, n-a luat nici un gol în cele patru meciuri. Cu FCSB a terminat 1-1 în deplasare, iar de la Craiova a luat bătaie 1-2 în Gruia.

Sepsi, speranţe la podium

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021). La cum a evoluat Craiova, Sepsi deja are şanse la podium. Covăsnenii sunt la 4 puncte de olteni şi au un meci mai puţin. Dar e meciul este pe terenul lui CFR Cluj, de unde nu au plecat niciodată victorioşi. Sepsi are un play-off bun, cu 10 puncte în 6 etape, în condiţiile în care 4 dintre jocuri au fost cu echipele de pe podium. Trupa lui Grozavu a început cu un egal 0-0 la Craiova şi o înfrângere 0-1 cu CFR Cluj, după care a câştigat pe terenul lui FCSB (2-1), apoi cu Academica (1-0), a cedat la Botoşani (1-2) şi a scos-o pe Craiova din lupta la titlu (2-0 la Sf. Gheorghe). Totuşi, CFR Cluj este campioana ultimelor 3 ediţii, poate cea mai experimentată echipă, iar Sepsi nu a părut să arate aceeaşi intensitate în meciurile cu CFR. „CFR câştigă la zero” are cota 2,04.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (10 mai 2021). De la promovarea lui Sepsi în 2017, între cele două formaţii au fost 11 partide de campionat şi una în Cupa României, iar raportul victoriilor este de 10-0 pentru CFR Cluj, celelalte două jocuri încheindu-se la egalitate. Mai mult, în nouă partide, Sepsi nu a reuşit să marcheze în poarta clujenilor. Judecând după aceste statistici, dar şi după rezultatele campionilor în play-off, puteţi încerca şi:

1,58 – cota pentru „1 solist”

1,68 – cota pentru „Sepsi nu marchează”

1,93 – cota pentru „peste 1,5 goluri CFR Cluj”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii