Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020). Dublăm banii cu succesul campioanei

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020). Meciul zilei în Liga 1 este duelul Ardealului dintre campioana CFR Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe. Palmaresul şi trofeele sunt de partea gazdelor, care sunt favorite şi în confruntarea de acum.

CFR, opt meciuri fără înfrângere

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020). CFR Cluj a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile şi este favorită şi în această partidă. Elevii lui Dan Petrescu sunt dezamăgiţi de eliminarea din Liga Campionilor, dar acum trebuie să se concentreze pe campionat. În Gruia, au pierdut doar contra Craiovei în sezonul precedent. Nici măcar Sevilla, Celtic sau Lazio nu au reuşit să se impună pe terenul clujenilor.

Sepsi a pierdut de fiecare dată în Gruia

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020). Sepsi a jucat bine în etapa inaugurală contra Craiovei, dar nu a reuşit un rezultat pe măsura jocului prestat. Deşi a avut marile ocazii şi a controlat meciul, Sepsi a pierdut cu 0-1. Pe terenul lui CFR, covăsnenii nu au reuşit să ia vreodată vreun punct. Au fost 4 partide până acum, toate câştigate de gazde. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,93.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri CFR Cluj – Sepsi (29 august 2020). După cum spuneam, Sepsi a pierdut toate cele patru vizite în Gruia. Mai mult, a reuşit să marcheze o singură dată în acest interval. CFR a avut cea mai bună apărare din campionatul trecut, atât în sezonul regular, cât şi în play-off.

  • 2,02 este cota pentru „Sepsi nu marchează”
  • 2,75 este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 7,85 este cota pentru „scor corect 2-0”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate