Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, 26 august 2021. Reușește echipa lui Șumudică să spele rușinea din tur?

Ponturi pariuri CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, 26 august 2021. Reușește echipa lui Șumudică să spele rușinea din tur? De calificare nu mai poate fi vorba având în vedere diferența foarte mare de scor din primul meci, însă o victorie ar mai îndulci gustul amar după umilința de la Belgrad.

Reușește echipa lui Șumudică să spele rușinea din tur?

CFR Cluj este cea mai în formă echipă din Liga 1 și are punctaj maxim după primele șase etape. Din acest punct de vedere nu i se poate reproșa nimic lui Marius Șumudică. Marea problemă vine însă din cupele europene, unde CFR pare cu totul și cu totul altă echipă. După ce au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, clujenii sunt eliminați 99% și din Europa League, consolându-se cu prezența în grupele Conference League. Rezultatul umilitor de la Belgrad nu le dă nicio speranță că ar putea să treaca de play-off-ul EL. Însă, chiar și așa, au de demonstrat în fața suporterilor că acel 0-4 a fost doar o întâmplare și pot realiza acest lucru doar printr-o victorie contra Stelei Roșii Belgrad.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, 26 august 2021.

De partea cealaltă, Steaua Roșie Belgrad este ca și califică în grupele Europa League. Sârbii s-au distrat pe teren propriu cu CFR Cluj și au câștigat cu 4-0, scorul ar fi putut să fie chiar mai mare având în vedere ocaziile pe care și le-au creat pe parcursul celor 90 de minute. În acest retur, tot ce au de făcur este să apere această diferență de scor, asta însemând că pot să și piardă la cel mul trei goluri.

Ponturi pariuri CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, 26 august 2021. Reuște echipa lui Șumudică să spele rușinea din tur?

Ponturi pariuri CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, 26 august 2021. Reuște echipa lui Șumudică să spele rușinea din tur?

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare