Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chelsea – Liverpool 20 septembrie 2020. Primul duel de foc!

Ponturi pariuri Chelsea – Liverpool 20 septembrie 2020. Primul duel de foc! Premier League oferă primul derby încă din runda doi. De la ora 18:30 avem partida dintre Chelsea și Liverpool.

Ponturi pariuri Chelsea – Liverpool 20 septembrie 2020. Primul duel de foc!

Chelsea a debutat în noul sezon de Premier League cu o victorie, 3-1 la Brighton, după un meci destul de bun făcut de londonezi. Acum, joacă pe teren propriu cu Liverpool, campioana din sezonul trecut, așa că elevii lui Lampard trebuie să se motiveze foarte bine.

Ponturi pariuri Chelsea – Liverpool 20 septembrie 2020. Primul duel de foc!

De partea cealaltă, Liverpool a debutat tot cu o victorie, dar destul de chinuită, 4-3 pe teren propriu cu nou promovata Leeds. Jocul nu a curs perfect, dar până la urmă cele trei puncte au fost obținute. La cum arată cele două formații, cu linii de atac puternice și apărări încă amețite, credem că GG este cel mai bun pronostic pentru acest duel de foc din Premier League.

Chelsea – Liverpool GG @ 1.53

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare