Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chelsea – Manchester City. Premier League aduce profit de 170 de lei

chelsea, city

Ponturi pariuri Chelsea – Manchester City. Etapa 31 din Premier League se încheie astă seară cu meciul dintre Chelsea şi Manchester City. Cea mai importantă partidă a rundei începe la ora 22:15. Deşi niciuna dintre echipe nu poate termina pe locul 1, rezultatul acestui joc poate decide campioana Angliei.

 

Chelsea nu a convins

Ponturi pariuri Chelsea – Manchester City. Chelsea se află pe locul al patrulea şi e implicată în lupta pentru locurile europene. Ţinta este, evident, Liga Campionilor, unde, momentan, ar fi calificată. În singurul meci disputat după reluare, londonezii nu au convins, deşi s-au impus cu 2-1 în faţa lui Aston Villa, după ce au întors rezultatul de la pauză în doar 3 minute.

City, demonstraţie de forţă

Ponturi pariuri Chelsea – Manchester City. Trupa lui Guardiola a dat demonstraţii de forţă în iuni: 3-0 cu Arsenal şi 5-0 cu Burnley, iar acum merge la Londra pentru o nouă victorie, care ar amâna sărbătoarea de titlu a lui Liverpool. Orice alt rezultat îi face pe „cormorani” campioni. City este, în acest moment, interzisă în viitoarele 2 sezoane de Europa, deci trebuie să impresioneze în acest final de an. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,70.

Alte 4 pronosticuri

Ponturi pariuri Chelsea – Manchester City. Chelsea nu este totuşi un adversar atât de simplu, chiar şi pentru o echipă precum Manchester City. Elevii lui Lampard vor opune rezistenţă, dar oare au şanse să obţină ceva?

  • 1,62 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,81 este cota pentru „2 solist”
  • 2,12 este cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 3,40 este cota pentru „2 şi ambele marchează”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii