Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chelsea – Newcastle Premier League 12.01.2019

Publicat

pe

Rafa Benitez, Newcastle

Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Gazdele au emoții pentru locul patru, în timp ce „coțofenele” au fost cam jumulite în ultima vreme.

Chelsea a pierdut la mijlocul săptămânii în fața lui Tottenham, în prima manșă a semifinalei de Cupa Ligii Angliei. Sarri a făcut câteva schimbări la acest meci, dar jucătorii s-au achitat foarte bine de sarcini.

Chelsea a dominat total această partidă și merita să o și câștige. Golul marcat de Kane, cel care a făcut și diferența, a fost marcat din penalty. Dar la faza premergătoare a fost și un ofsaid nesemnalizat.


Pariul nostru gratuit pentru Chelsea – Newcastle peste 2,5 @ 1.65


Ponturi pariuri Chelsea – Newcastle Premier League 12.01.2019

Chelsea practica un fotbal foarte cumpătat, mentalitatea italiană a lui Sarri, fiind resimțită din plin când ne uităm la golaverajul gazdelor: 38-16 la general și 19-8 în meciurile de acasă.

Chiar și cu un joc cumpătat, Chelsea face cate o sincopă la fiecare 4/5 meciuri disputate. Și din cauza acestor căderi de formă, Chelsea este atât de departe de Liverpool. Londonezii au o singură înfrângere pe propriul tern, cea de la sfârșitul lui decembrie cu Leicester.

Ponturi pariuri Chelsea – Newcastle 12.01.2019

Newcastle a reușit să scape de „locurile roșii”, însă cele două puncte avans nu transmit o stare de liniște. Oaspeții au urcat pe locul 15 în Premier League, au acumulat 18 puncte, dar golaverajul lor este foarte rău: 15-29.

Newcastle se simte mult mai bine în meciurile din deplasare, până acum a strâns 11 puncte și a marcat de 8 ori în cele zece etape disputate.

Când cele două echipe se întâlnesc, spectacolul este asigurat. Ultimele șase tuneluri directe s-au terminat cu cel puțin 2.5 goluri în meci, iar ultimele 18 înfruntări s-au terminat cu peste 1,5 goluri marcate, din care nouă au fost „gg”.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii