Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cheslea – Arsenal (12 mai 2021). Cotă 1,86 pentru un solist

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil, în ultima etapă din actualul campionat al Angliei. Toate meciurile sunt programate la aceeași oră, 18:00, ora României.

Chelsea trece printr-o perioadă foarte bună

Ponturi pariuri Cheslea – Arsenal (12 mai 2021). Chelsea a renăscut sub Thomas Tuchel şi a urcat încet şi sigur în primele 4 din campionat. Acum, e pe 4, dar un succes o readuce pe Chelsea în faţa lui Leicester, care s-a impus în ziua precedentă la Manchester United. „Leii” pot ţinti chiar şi poziţia secundă, întrucât s-ar apropia la 3 puncte de United. Formaţia lui Tuchel trece printr-o perioadă foarte bună, fără înfrângere de 7 meciuri, calificată în finala Cupei Angliei în dauna lui Manchester City, formaţie pe care o va întâlni în ultimul act al Champions League.

Arsenal ratează Europa

Ponturi pariuri Cheslea – Arsenal (12 mai 2021). Dacă Cheslea o duce foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre rivala din oraş. Arsenal a ratat prezenţa în finala Europa League, eliminată fiind de Villarreal cu 1-2 şi 0-0. În campionat, e pe locul 9, cu 52 de puncte, prea departe să emită pretenţii europene. „Tunarii” au două succese consecutive, dar contra unor echipe slabe, 2-0 cu Newcastle şi 3-1 cu West Brom. „1 solist” are cota 1,86.

Ponturi pariuri Cheslea – Arsenal (12 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Cheslea – Arsenal (12 mai 2021). Meciurile directe dintre cele două se lasă, de obicei, cu goluri de ambele părţi. Aşa s-a întâmplat în ultimele 5 ocazii, începând de la finala Europa League din 2019 (4-1 pentru Chelsea). A urmat o altă victorie a albaştrilor, 2-1 în deplasare în campionat, apoi o remiză 2-2 pe Stamford Bridge. Ultimele două dueluri au trecut în contul lui Arsenal, ambele pe teren propriu, 2-1 în Cupă şi 3-1 în turul acestui campionat. Puteţi încerca şi:

  • 1,88 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,91 – cota pentru „peste 1,5 goluri Chelsea”
  • 2,02 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii