Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chiajna – Craiova Liga 1 06.12.2018

Publicat

pe

Craiova

Totul sau nimic pentru Leii Craiovei. Oltenii trebuie să câștige acest meci și să se apropie de Viitorul și FCSB. Chiajna nu trece prin momente bune.

Craiova are parte de un sezon destul de complicat, toată lumea o vedea la startul competiției una dintre favoritele la titlu, toată lumea se aștepta ca echipa din Bănie să se bată la locurile fruntașe, dar ceva s-a întâmplat și Craiova are momente când pierde niște meciuri pe care trebuia să le câștige.

Lipsa de constanță este dezideratul ce le lipsește cu desăvârșire oltenilor. Dacă jucătorii vor putea să se concentreze la fiecare meci, cum o fac într-un derby, atunci lucrurile se vor regla de la sine, dar pentru acest lucru este nevoie și de antrenorul Mangia.


Pariul nostru gratuit pentru Chiajna – Craiova GG @ 2,15


Ponturi pariuri Chiajna – Craiova Liga 1 06.12.2018

Acesta trebuie să înceteze în a mai da vina pe forma jucătorilo, pe deciziile arbitrilor, pe terenurile de joc, pe toți ceilalți factori implicați într-un joc de fotbal.

Mangia face și el foarte multe erori ca antrenor, iar aceste lucruri duc la rezultatele pe care le are echipa olteană. Craiova este pe locul patru în Liga 1 Betano, are 29 de puncte acumulate, este deja la zece puncte de locul unu, dar și Viitorul și FCSB și-au lua ceva viteză de olteni.

Ponturi pariuri Chiajna – Craiova, joi, 06 decembrie 2018

Craiova are destule probleme în meciurile din deplasare, bilanțul de patru victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri, cu un golaveraj total de 17-8. Chiajna se zbate la retrogradare, aducerea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică nefiind cea mai inspirată decizie.

Dorinel a fost pentru mult timp ieșit din circuit și acest lucru se reflectă în rezultatele echipei de până acum. Dar să fim sinceri, Chiajna își cam merită soarta, în fiecare an s-a salvat „la mustață” de la retrogradare și de fiecare dată și cu ceva scandal.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii