Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chiajna – Hermannstadt Liga 1 Betano 18.03.2019

Publicat

pe

Concordia Chiajna

Un meci cu caracter decisiv pentru ilfoveni. Chiajna trebuie să câștige acest duel și datorită faptului că joacă acest meci acasă, însă Miriuță are și el presiunea rezultatului.Ponturi pariuri Chiajna – Hermannstadt Liga 1 Betano 18.03.2019

Chiajna – Hermannstadt. peste 1,5 @ 1,50

Chiajna a schimbat foarte mult în acest sezon, a schimbat antrenori, a schimbat jucători, dar jocul a rămas la fel de slab. Într-un ultim efort, Chiajna s-a înțeles cu Falub și a reușit alte câteva transferuri de efect, pentru o salvare de le retrogradare puțin scontată în acest moment. Se pare că și la Chiajna este modelul FCSB, cineva de pe lângă conducere se bagă mai mult decât trebuie la echipă și de aici rezultatele extrem de slabe.

Pronosticuri fotbal Chiajna – Hermannstadt Liga 1 Betano 18 martie 2019

Ilfovenii au intrat cu 9 puncte în acest play-out, însă au debutat cu dreptul în prima etapă. Chiajna a făcut egal la Botoșani și a prins ceva culoare în obraji. Distanța față de primul loc ce se salvează este de 6 puncte, loc ce este ocupat chiar de rivala din meciul de azi, de FC Hermannstadt. Sibienii au și ei destule probleme pe cap, prima și ce mai stringentă este cea a trenului propriu.

Hermannstadt își dispută partidele programate acasă la Pitești și astfel a devenit o echipă ce își dispută toate partidele în deplasare. Acest lucru contează enorm în viața unui club profesionist de fotbal, cu atât mai mult la un club mic cum este Hermannstadt. În cele două dueluri directe de până acum, ambele formații și-au câștigat partidele în care au fost gazde, însă meciul de astăzi se joacă într-un context total diferit. Sibienii au mare nevoie să nu piardă acest duel și să o țină pe echipa ilfoveană la această distanță de șase puncte. De partea cealaltă, Chiajna are un singur obiectiv și acela este victoria.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii