Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august). Profit de 135 de lei în barajul pentru Liga 1

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august). Barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1 le aduce faţă în faţă pe Chindia Târgovişte şi CS Mioveni. Manşa tur se joacă astăzi, de la 20:30, la Ploieşti, urmând ca returul să se desfăşoare pe 12 august, la Mioveni.

Chindia a semne de revenire

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august). Chindia a terminat pe ultimul loc din Liga 1. După un sezon complicat de coronavirus, când numeroase scenarii de departajare au fost înaintate, Chindia a acumulat 23 de puncte, în condiţiile în care a avut două meciuri mai puţin, ambele cu Dinamo. Chindia a dat semne de revenire pe final, când a câştigat două din ultimele trei etape, ambele pe teren propriu: 3-1 cu Academica şi 2-0 cu Voluntari.

CS Mioveni a cedat sub presiune cu Petrolul

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august). CS Mioveni a încheiat pe poziţia a treia play-off-ul de promovare în Liga 1, poziţie care i-a asigurat locul în barajul de promovare. Deşi se afla la mâna ei pentru o promovare directă, CS Mioveni nu a reuşit să o învingă pe Petrolul, în ultima etapă, deşi prahovenii nu mai aveau nicio şansă de a promova şi jucau doar pentru palmares. Singura speranţă a argeşenilor este evoluţia din deplasare. Mioveni a câştigat două partide în play-off, ambele „afară”. Totuşi, meciul cu Petrolul a arătat că oaspeţii de azi au probleme atunci când se află sub presiunea rezultatului. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,35.

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Chindia – CS Mioveni (9 august). Astăzi e doar prima manşă, astfel că niciuna dintre echipe nu-şi va asuma riscuri inutile, pentru a nu-şi distruge şansele la retur. Chindia va încerca să evite primirea vreunui gol, pe când Mioveni asta îşi doreşte: un gol în deplasare. Puteţi încerca şi:

  • 2,00 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,17 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 9,00 – cota pentru „scor corect 2-1”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii