Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020). Dublăm banii în ultimul meci al etapei

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020). Ultimul meci din etapa cu numărul 2 din Liga 1 se joacă astă seară de la 21:00 şi le aduce faţă în faţă pe Chindia şi Dinamo, ocupantele ultimelor două locuri în sezonul precedent. De precizat, Dinamo a avut 5 meciuri mai puţin, iar Chindia, două (ambele contra lui Dinamo).

Chindia, lovită de COVID-19

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020). Chindia a început campionatul curent cu o înfrângere la Poli Iaşi (0-1), iar pentru meciul din această seară vor lipsi trei jucători şi antrenorul Emil Săndoi, toţi infectaţi cu noul coronavirus. Pe teren propriu, au avut trei victorii consecutive, toate în sezonul precedent, dar echipa nu a arătat prea bine în prima rundă.

La Dinamo, lucrurile încep să arate bine

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020). La Dinamo, lucrurile par să se aşeze. S-a schimbat acţionariatul şi a revenit Cosmin Contra pe bancă. Golgheterul Sorescu ş-a prelungit contractul, iar atacantul Nemec a revenit la echipă, după ce la prima „descălecare” a avut prestaţii apreciate. E de aşteptat ca Dinamo să se impună. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,12.

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo (31 august 2020). Cele două formaţii s-au întâlnit de doar două ori în sezonul precedent deşi ambele au jucat în play-out. Cele două partide au avut loc în prima parte a campionatului şi au fost spectaculoase. Chindia s-a impus cu 3-2 „acasă”, dar a pierdut în Ştefan cel Mare cu 1-4. Puteţi încerca şi:

  • 2,06 – cota pentru „2 şi sub 3,5 goluri”
  • 2,37 – cota pentru „Dinamo câştigă la zero”
  • 2,50 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate