Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (17 iunie 2020). Dublăm banii cu goluri în ambele porţi

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (17 iunie 2020). Etapa a patra din play-out-ul Ligii 1 le pune faţă în faţă pe Chindia şi Viitorul. Cele două se află în situaţii diametral opuse, gazdele având nevoie urgentă de puncte.

Chindia are nevoie de puncte

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (17 iunie 2020). Chindia nu a mai jucat un meci oficial din 8 martie, pentru că în prima etapă nu a putut disputa meciul cu Dinamo, din cauza infectării magazinerului bucureştenilor. A avut două amicale: 1-2 cu Sepsi şi 1-0 cu Universitatea Craiova, dar oficialele sunt altceva. Penultima în clasament, Chindia are nevoie urgentă de puncte pentru a scăpa de retrogradare, iar o victorie astăzi ar fi aur. Dar pentru asta au nevoie să marcheze…

Viitorul joacă fără miză

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (17 iunie 2020). Viitorul este prima din play-out şi arată cel mai bine dintre toate cele 8 formaţii. Totuşi, cu un avans de 7 puncte faţă de următoarea din clasament, e posibil ca elevii lui Hagi să nu fie conectaţi 100% la partidă, oportunitate de care Chindia ar putea profita. Talentul nu lipseşte însă în formaţia de la malul Mării, aşa că şansele de înscrie sunt mari. „Ambele marchează” are cota 1,83.

Alte 3 ponturi

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (17 iunie 2020). Puteţi încerca şi alte pronosticuri:

  • 1,70 este cota pentru „PSF X”
  • 1,87 este cota pentru „PSF 1”
  • 2,25 este cota pentru „1 solist”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii