Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021). Oaspeţii ne pot dubla banii

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021). Sezonul regular s-a încheiat în aprilie, play-off-ul şi play-out-ul sunt şi ele gata, dar, cu toate astea sezonul încă mai propune jocuri interesante. E vorba despre barajul pentru ultimul loc european, iar, în prima fază, se întâlnsesc Chindia şi Viitorul, astă seară de la 20:30.

Chindia a pierdut un singur meci în play-out, cel cu Viitorul

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021). Chindia a câştigat la pas play-out-ul, cu un avans de 4 puncte, în condiţiile în care, în ultimele 4 runde, nu a mai forţat şi nu a mai câştigat nicio partidă. Putea termina neînvinsă, dar în runda a opta a pierdut, pe teren propriu, chiar în faţa Viitorului. Chindia n-a putut să-i folosească pe Iacob, Dulca şi Căpuşă, împrumutaţi de la Viitorul, şi asta s-a văzut. Dobrogenii au câştigat 2-0.

Viitorul e pe val

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021). De altfel, Viitorul a prins in extremis locul pentru barajul de Conference League, cu 3 victorii în ultimele 3 meciuri. Cu Astra, în ultima etapă, Viitorul a înscris golul victoriei în minutul 90+6, golul victoriei, golul care îi permite să spere la Europa. Constănţenii sunt în creştere de formă şi au şanse să se impună încă o dată în faţa Chindiei. „PSF 2” are cota 1,91.

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Chindia – Viitorul (27 mai 2021). Istoria directelor e clar de partea Viitorului, care are 4 victorii în 7 meciuri, două au fost remize, iar Chindia a câştigat o singură dată, în play-out-ul trecut, când avea nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea. În cele din urmă, FRF a îngheţat sezonul, iar Chindia a scăpat, deşi era ultima în clasament. În această ediţie de Liga 1, au fost două egaluri, 1-1 şi 0-0 în sezonul regular, şi victoria Viitorului din play-out, 2-0. Puteţi încerca şi:

  • 1,60 – cota pentru „peste 1,5 goluri”
  • 1,70 – cota pentru „se califică Viitorul”
  • 2,15 – cota pentru „X2 şi peste 1,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii