Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Cipru – Scoția (08.09.2023). Pariem pe oaspeți și câștigăm

În martie, Scoția a învins Cipru cu 3-0
În martie, Scoția a învins Cipru cu 3-0

Cipru și Scoția se înfruntă vineri, 8 septembrie, în Grupa A din preliminariile Euro 2024. Gazdele sunt pe ultimul loc, fără niciun punct, în timp ce oaspeții ocupă primul loc, cu punctaj maxim. Confruntarea de la Larnaca este programată de la ora 21:45, ora României.

Cipru, fără niciun punct în preliminariile Euro 2024

Cipru nu s-a calificat niciodată în turneul final al unei Cupe Mondiale sau al unui Campionat European, așa că va fi dificil pentru ciprioți să facă impresie într-o grupă competitivă cum este Grupa A. Echipa lui Temur Ketsbaia a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum în preliminariile Euro 2024, începând cu acel 0-3 din martie, în fața Scoției, la Glasgow. În iunie, selecționata Ciprului a fost învinsă acasă de Georgia cu 2-1 și în de plasare de Norvegia, cu 3-1. Ciprioții nu au câștigat niciun meci oficial de aproape un an, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare. Pe de altă parte, au ținut piept Armeniei în ultimul lor meci amical, din martie, încheiat la egalitate, 2-2. Insularii au pierdut au pierdut toate cele opt meciuri anterioare împotriva Scoției, cel mai recent eșec fiind, așa cum aminteam, cel din martie, din startul preliminariilor Euro 2024.

Scoția are punctaj maxim în Grupa A

De partea cealaltă, Scoția este liderul Grupei A, cu punctaj maxim. Scoțienii au câștigat toate cele patru meciuri disputate până acum în actuala campanie de calificare, serie începută chiar cu Cipru. Echipa lui Steve Clarke a învins apoi Spania, care ulterior avea să câștige Liga Națiunilor, iar în iunie a trecut de Norvegia și de Georgia. Profitând de faptul că spaniolii au fost angrenați în Final Four-ul Ligii Națiunilor, scoțienii conduc momentan detașat în Grupa A, cu 12 puncte din tot atâtea posibile. Astfel, sunt în cărți pentru a-și asigura o nouă prezență la un turneu final european, după cea de la Euro 2020. O victorie vineri seara ar lăsa Scoția într-o poziție excelentă în grupă, înaintea amicalului împotriva Angliei de săptămâna viitoare. „2 și peste 2,5 goluri” are cotă 2.00.

Ponturi pariuri Cipru - Scoția (08.09.2023)

Ponturi pariuri Cipru – Scoția (08.09.2023)

Alte trei ponturi pariuri Cipru – Scoția

  • 1.50 – este cota pentru „peste 1,5 goluri Scoția”
  • 1.55 – este cota pentru „GG sau peste 2,5 goluri”
  • 2.30 – este cota pentru „GG”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate