Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Cipru – Spania (16.11.2023). Faci bani cu ibericii

Spania

Cipru și Spania se înfruntă, joi, în preliminariile Euro 2024 – Grupa A. Ibericii sunt deja calificați la turneul final din Germania, însă au ca obiectiv principal să termine pe locul 1, în fața Scoției. De partea cealaltă, gazdele au avut o campanie dezastruoasă. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cipru, înfrângeri pe linie

Și în această campanie de calificare Cipru a fost doar un partener de antrenament pentru celelalte reprezentative. Nu a luat niciun punct în șapte meciuri și are un golaveraj pe măsură: 2-25. Prin urmare, Cipru nu va fi prezentă la turneul final din Germania. Din septembrie, nu au mai marcat niciun gol și a pierdut clar cu Scoția (0-3), Spaniei (0-6), Norvegiei (0-4) și Georgia (0-4).

Cipru – posibilă formație de start:

Panagi; Andreou, Karo, Kyprianou, Gogic, Ioannou; Kyriakou, Charalampous, Kousoulos; Loizou, Kastanos

Spania luptă pentru locul 1

În Qatar, Spania a ajuns până în optimile de finală, iar aceste calificări le-a început puțin cu frâna trasă. În primul meci, a pierdut cu Scoția (0-2), dar de atunci a strâns rândurile. În iunie anul trecut, ibericii au câștigat Liga Națiunilor în fața Croației și au înșirat succese în Grupa A. În septembrie au învins pe Georgia (7-1) și Cipru (6-0), iar luna trecută au depășit pe Scoția (2-0) și Norvegia (1-0). În prezent, Spania are același număr de puncte ca și Scoția (15) și are ca obiectiv să termine pe locul 1.

Spania – posibilă formație de start:

Simon; Carvajal, Torres, Le Normand, Grimaldo; Merino, Rodri, Gavi; Yamal, Morata, Oyarzabal

Cu siguranță, Spania va trata serios partida, în ciuda diferenței de valoare dintre cele două reprezentative. În mod normal, oaspeții nu ar trebui să aibă probleme în a obține o victorie lejeră. 3-5 goluri” are cotă 1.72.

Cipru – Spania (16.11.2023)

Cipru – Spania (16.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.52 – este cota pentru “Spania câștigă la zero”
  • 1.59 – este cota pentru “peste 3.5 goluri”
  • 1.63 – este cota pentru “Spania câștigă și peste 3.5 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate