Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri City – Liverpool, 2 iulie 2020. Cota profitabilă: 2,74

Ponturi pariuri City – Liverpool, 2 iulie 2020. Cota profitabilă: 2,74! Facem profit uşor pe derby-ul etapei cu numărul 32 din Premier League. Partida este programată de la ora 22:15.

Ponturi pariuri City – Liverpool, 2 iulie 2020

  • West Ham nu o duce deloc bine şi se află fix deasupra liniei roşii, la egalitate de puncte cu următoarele două echipe, de pe locurile 18 şi 19. Gazdele vin după trei înfrângeri la rând şi nu credem că vor reuşi să iasă din pasa proastă.
  • Pentru City acest duel este unul de orgoliu, echip lui Guardiola a pierdut titlul în faţa lui Liverpool şi acum are ocazia să răzbune cât de cât înfrângerea uriaşă. Şi sunt şanse mari să se şi întâmple.

Cota profitabilă: 2,74

  • Liverpool a câştigat oficial titlul în Premier League şi bucuria cucerii acestui trofeu după 30 de ani se simte şi acum în rândul jucătorilor. Credem că nu se vor putea concentra 100% la acest duel, chiar dacă întâlnesc unii dintre cei mai mari rivali ai ultimilor ani.

City – Liverpool GG4+ @ 2,74

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii