Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri City – Real Madrid, 7 august 2020. Reușesc madrilenii remontada?

Ponturi pariuri City – Real Madrid, 7 august 2020. Reușesc madrilenii remontada? În tur, cetățenii s-au impus cu 2-1 pe Bernabeu, un rezultat excelent pentru calificarea în FINAL 8 de la Lisabona.

Ponturi pariuri City – Real Madrid, 7 august 2020

  • Manchester City speră să răzbune pierderea titlului Premier League prin câștigarea trofeului Champions League. Primul pas este să nu piardă partida retur cu Real Madrid, după ce s-a impus în prima pe Bernabeu cu 2-1.

Reușesc madrilenii remontada?

  • Madrilenii au nevoie de o remontada pentru a ajunge în Final 8 de la Lisabona. Din postura de cea mai bună echipă a Spaniei, chiar și fără Cristiano Ronaldo, vin cu pretenții de calificare. Rămâne de văzut dacă Zidane a găsit formula prin care să îl lase acasă pe Gurdiola. Indiferent de rezultatul final, noi credem că ambele echipe vor marca, așa cum s-a întâmplat și în tur.

City – Real Madrid GG @ 1,50

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii