Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Clinceni – Dinamo. S-au calmat lucrurile la Dinamo?!

Dinamo București
Dinamo București

Ponturi Pariuri: Clinceni – Dinamo. Oare așa să fie? Într-o conferință de presă de dinaintea partidei cu Clinceni, Dan Nistor a spus că Dinamo este departe de faliment și că jucătorii își vor primii banii cuveniți. Nu trebuie să uităm că Nistor este un râzgâiat al galeriei și că are acces la patronat, iar asta poate să însemne că este și folosit pentru aceste vești.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Clinceni – Dinamo

Este imposibil să credem că totul este ok, până mai ieri era un mare scandal legat de bani, iar acum s-au găsit? Pare o treabă românească, poate că Nistor și-a luat banii și o parte dintre cei ce au ceva de spus, dar suntem convinși că nu este așa pentru tot lotul. În fine, Dinamo vine după două derby-uri din care a scos doar un punct. Per total, echipa s-a prezentat ok, dar mai are de tras pentru a ajunge în play-off. Dinamo a scos doar 4 puncte din deplasările de până acum, iar cea de la Clinceni nu se anunță ușoară pentru „câinii roșii”.

Ponturi pariuri Clinceni vs Dinamo din 24.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Clinceni – Dinamo

Echipa lui Ilie Poenaru, joacă un fotbal decent, pe alocuri chiar bun, iar faptul că s-a întors pe propriul stadion o ajută și mai mult. Gazdele se bazează foarte mult pe punctele obținute acasă, până acum au reușit 10. Clinceni este neînvinsă de trei partide pe propriul teren, iar Dinamo are o singură victorie în ultimele cinci deplasări. Ce ne așteptăm de la meciul de azi. Având în vedere problemele de la Dinamo, probabil că un gol al gazdelor ar deteriora un pic atmosfera la oaspeți, iar Clinceniul are capacitatea de a marca mai mult de un gol în poarta lui Dinamo. La fel de adevărat este și faptul că, Dinamo este o echipă extrem de agresivă, însă are mari probleme în apărare.

  • 1,77 este cota pentru 1X
  • 3,70 este cota pentru 1
  • 1,90 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,10 este cota pentru peste 2,5 goluri și ambele echipe marchează

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare