Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Concordia – Chindia (21.05.2022). Avem cota care îți aduce profitul

sursa foto: csconcordia.ro

Concordia Chiajna și Chindia se înfruntă în prima manșă a play-off-ului pentru promovare/retrogradare – Liga 1. Anticipăm un meci echilibrat, între două echipe care au dezamăgit în sezoanele regulare. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru această partidă.

Concordia, la baraj deși a terminat pe locul 5

Concordia Chiajna a terminat cu o victorie play-off-ul din Liga 2, 1-0 cu U Cluj, dar, per total, a dezamăgit, în ciuda faptului că în lot dispune de fotbaliști cu experiență. Ilfovenii au ajuns să joace barajul terminând pe locul 5 campania și sunt în această fază doar datorită faptului că CSA Steaua nu a primit drept de promovare.

Chindia, sezon slab în Liga 1

De partea cealaltă, Chindia a avut, la rândul ei, un sezon slab în Liga 1, reușind, totuși, să se claseze pe locul 7 în play-out, ceea ce i-a oferit șansa unui baraj cu Concordia Chiajna. De-a lungul campaniei, echipa lui Emil Săndoi nu a avut un joc atractiv. Mizăm pe o partidă echilibrată, în care ambele echipe vor fi precaute, totul urmând să se decidă în retur. „1-2 goluri în meci” are cotă 1.73.

Alte trei variante

  • 1.48 – este cota pentru „sub 2.5 goluri în meci”
  • 1.54 – este cota pentru „egal la pauză sau la final”
  • 1.63 – este cota pentru „nu marchează ambele echipe”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate