Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Concordia – Dinamo Liga 1. 29.10.2018

dinamo voluntari
dinamo voluntari

„Câinii” au nevoie de o îmbunătățire totală a lotului, cel actual nu are suficientă valoare și nici Guardiola nu ar face treabă cu el. Deplasare grea la „Munti”.

Dinamo București a ajuns de „râsul curcilor”, într-un campionat cu 14 echipe implicate, Dinamo ocupă un „onorant” loc 12. Nici în cele mai negre coșmaruri nu se gândeau suporterii dinamoviști la un asemenea deznodământ, în acest start de sezon. Așadar, Dinamo este pe locul 12, are doar 12 puncte și un golaveraj extrem de negativ (13-20).

Într-un clasament al jocurilor disputate în deplasare, Dinamo este pe ultimul loc, obținând un singur punct din 18 posibile. Acest punct a fost obținut în primul joc de pe teren străin, în marele derby cu FCSB (acel 3-3 extrem de spectaculos).


Pariul nostru gratuit pentru Concordia – Dinamo peste 2,5 @ 2,03


Ponturi pariuri Concordia – Dinamo Liga 1 29.10.2018

Dinamo are un golaveraj de 6-15 în aceste meciuri. De la venirea lui Dorinel Munteanu, ilfovenii au obținut șapte puncte și astfel sunt una din echipele în formă ale campionatului nostru. Concordia este pe locul 11 în Liga 1, are 14 puncte obținute și un golaveraj total de 10-19.

Chiajna are cele mai mari probleme în jocurile de acasă, cele cinci puncte obținute pe propriul teren, fac din Chiajna cea mai slabă echipă de teren propriu. Ultima victorie de acasă a ilfovenilor, a fost obținută la începutul lunii august, cu Hermannstadt 2-0.

Ponturi pariuri Concordia – Dinamo, luni, 29 octombrie 2018

Mircea Rednic a avut încă o săptămână la dispoziție în încercarea temerară de ai învăța ceva fotbal, pe unii din băieții săi. Cât de experimentat este Rednic, tot nu o să poată să schimbe ceva la Dinamo, jucătorii sunt foarte modești și după ce că sunt foarte slabi, mai au și „figuri” de mari vedete în ei.

La Chiajna se vede mâna „neamțului”, acesta a reușit să aranjeze lucrurile la echipa ilfoveană și acum trebuie să profite de forma „câinilor”, pentru că la retur nu o să mai poată face acest lucru.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate