Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Concordia – Hermannstadt (28.04.2022). Avem cota care îți aduce profitul

Hermannstadt are ca obiectiv promovarea în Liga 1

Concordia Chiajna și FC Hermannstadt se înfruntă în cea de-a 7-a etapă din play-off-ul Ligii 2. Dacă sibienii încă mai speră la unul dintre primele două locuri, ilfovenii pot ajunge doar la baraj. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

FC Hermannstadt, neînvinsă în play-off

În prezent, FC Hermannstadt este pe locul 3, la un punct în spatele lui U Cluj, echipa clasată pe poziția a doua și care asigură promovarea directă în Liga 1. În play-off, sibienii au trei victorii și trei remize. Două dintre rezultatele de egalitate le-a obținut în deplasare, 0-0 cu Unirea Slobozia și 0-0 cu Petrolul. Singura victorie de pe teren străin a venit cu CSA Steaua, 4-1. FC Hermannstadt va căuta, în primul rând, să nu piardă partida.

Concordia, trei înfrângeri la rând

De partea cealaltă, Concordia intră în meci după trei înfrângeri la rând, 0-3 cu CSA Steaua, 1-3 cu U Cluj și 0-1 pe Petrolul. În tur, la Sibiu, ilfovenii au pierdut, 1-2. Echipa antrenată de Ianis Zicu este pe locul 5 și mai poate spera doar la barajul pentru promovarea în Liga 1. Anticipăm un meci strâns între Concordia și FC Hermannstadt, din care sibienii vor ieși, totuși, neînvinși. “X2 și sub 3.5 goluri” are cotă 1.70.

Alte trei variante

  • 2.00 – este cota pentru “egal la pauză”
  • 2.15 – este cota pentru “FC Hermannstadt câștigă”
  • 2.62 – este cota pentru “Concordia nu marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate