Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Corinthians – Liverpool Montevideo (29.06.2023). Meci decisiv pentru Copa Sudamericana

Corinthians și Liverpool Montevideo se înfruntă în această săptămână, în ultima etapă din Grupa E a Copei Libertadores. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, pe ultimele două locuri, și sunt eliminate deja din competiție. Este meciul decisiv pentru clasarea pe locul 3 și continuarea în Copa Sudamericana.

Corinthians, un singur punct în ultimele patru meciuri

Ajunsă anul trecut în sferturile de finală ale Copei Libertadores, eliminarea în acest sezon încă din faza grupelor reprezintă o dezamăgire pentru Corinthians. Brazilienii, la fel ca și adversarii lor din Uruguay, sunt eliminați deja din Copa Libertadores, singura șansă de a continua parcursul continental fiind clasarea pe locul 3. Un loc 3 care duce în șaisprezecimile Copei Sudamericana. Deocamdată, această poziție este ocupată de Corinthians, cu patru puncte. Echipa lui Vanderlei Luxemburgo a adunat doar un singur punct în ultimele patru meciuri din grupă. Totodată, Corinthians are doar trei victorii în ultimele 15 meciuri în toate competițiile.

Doar victoria o salvează pe Liverpool Montevideo

De partea cealaltă, Liverpool Montevideo ocupă locul 4 (ultimul) în Grupa E și doar cu o victorie o poate depăși pe Corinthians în clasament. Orice alt rezultat îi țintuiește pe uruguayeni pe ultima poziție a clasamentului și îi scoate din competiția continentală. Clubul din Montevideo s-a calificat în premieră în grupele Copei Libertadores și e la un pas de a ieși din competiție. Interesant este faptul că Liverpool Montevideo a luat cele patru puncte doar cu primele două clasate, Argentinos Juniors și Independiente del Vale, deja calificate în faza eliminatorie. Pe plan intern, echipa lui Jorge Bava are punctaj maxim în Grupa B din Primera Division, după trei meciuri, marcând de fiecare dată câte trei goluri.
Corinthians a fost mai puternică decât Liverpool Montevideo în startul fazei grupelor și ne așteptăm ca brazilienii să câștige din nou, pentru a-și asigura locul trei în Grupa E și prezența în Copa Sudamericana. „1 și peste 2,5 goluri” are cotă 1.97.

Ponturi pariuri Corinthians - Liverpool Montevideo (29.06.2023)

Ponturi pariuri Corinthians – Liverpool Montevideo (29.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Corinthians – Liverpool Montevideo

  • 1.55 – este cota pentru „peste 1,5 goluri Corinthians”
  • 1.67 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.80 – este cota pentru „ambele marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate