Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Costa Rica – Canada (25.03.2022). Oaspeții își pot lua biletele pentru CM 2022

Canada este peste SUA și Mexic, în preliminariile CM 2022

Costa Rica și Canada se întâlnesc în noaptea de joi spre vineri în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Cu o victorie la San Jose, canadienii își pot asigura biletele pentru turneul final.

Costa Rica țintește locul de baraj

Costa Rica e pe locul 5, la un punct de locul de baraj, ocupat de Panama. Costaricanii sunt neînvinși în ultimele patru meciuri din preliminarii, având trei victorii și o remiză albă. Nu se mai pot califica direct la Mondiale, sunt la cinci lungimi în spatele Mexicului, echipa de pe locul 3. Primele trei clasate din grupa nord-americană obțin biletele pentru turneul final din Qatar. Astfel, pentru a rămâne în cărți, Costa Rica are nevoie de un rezultat pozitiv contra Canadei, singura formație neînvinsă în această campanie de calificare din zona Americii de Nord și Centrale. Fotbaliștii costaricani au fost destul de bine organizați în aceste preliminarii și trag speranțe pentru a treia calificare consecutivă la Campionatul Mondial.

Canada, lider neînvins în preliminarii

De partea cealaltă, Canada nu a fost considerată o forță, dar acum sunt pe cale de a se califica direct la Campionatul Mondial de pe primul loc, devansând mult mai titratele echipe naționale ale SUA și Mexicului. Canada a început 2021 ca echipă clasată pe locul 72 din lume, dar acum se află pe locul 33. Canadienii conduc grupa de calificare cu un avans de patru puncte față de SUA și Mexic. Nu au pierdut niciunul din cele 11 meciuri disputate, având șapte victorii și patru remize, cel mai bun atac (19 goluri marcate) și cea mai bună apărare (cinci goluri primite).

Deși calificarea la CM este în mod clar obiectivul principal, încheierea preliminariilor fără înfrângere ar fi o mare realizare pentru Canada. În afara meciului din Costa Rica, canadienii mai au de jucat în această lună acasă cu Jamaica și în deplasare cu Panama. Dacă ar încheia preliminariile fără înfrângere, ar fi pentru prima oară de la campania de calificare pentru CM 1998 când o echipă din America de Nord și Centrală a trecut neînvinsă prin calificări, iar acea echipă a fost atunci Mexicul. Canada a câștigat ultimele două directe cu Costa Rica, fără să ia gol, ambele meciuri având loc anul trecut. Mergem pe mâna canadienilor și acum. „Canada câștigă și se înscriu maxim două goluri în meci” are cotă 1,85.

Ponturi pariuri Costa Rica – Canada (25.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate