Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Costa Rica – SUA (31.03.2022). Avem cota care îți aduce încasări

Statele Unite ale Americii nu trebuie să câștige partida cu Costa Rica

Pentru a ajunge în top 3, Costa Rica are nevoie de victorie, dar și de jocul rezultatelor, în timp ce pentru SUA ecuația este mai simplă, americanii putând avansa la Cupa Mondială cu o remiză. Betmag vă propune câteva ponturi pariuri la Costa Rica – SUA din 31.03.2022, de la ora 04:05.

Costa Rica, neînvinsă de șase meciuri

În etapa din weekend, Costa Rica a reușit un succes important, 2-1 în deplasare cu El Salvador. În prezent, reprezentativa lui Luis Suarez este pe locul 4, la trei puncte în spatele lui Mexic și SUA. Costa Rica intră în meci după șase meciuri la rând fără înfrângere, perioadă în care a obținut cinci victorii și o remiză. Până acum, gazdele au impresionat din punct de vedere defensiv.

Remiză pentru calificare

SUA au câștigat ultimele patru înfruntări directe cu Costa Rica. În cel mai recent meci, americanii au distrus pe Panama, 5-1, pe teren propriu. SUA nu este, pentru moment, calificată la Cupa Mondială, iar în cazul unei înfrângeri ar ajunge, în cel mai rău caz, pe locul 4, de baraj. Este, însă, greu de crezut că se va ajunge aici. SUA au, clar, mai multă calitate în joc și anticipăm că vor obține măcar un punct cu Costa Rica. Totodată, ne așteptăm la un meci cu goluri, de ambele părți. SUA nu pierde și cel puțin două goluri în meci” are cotă 1.95.

Ponturi pariuri Costa Rica – SUA (31.03.2022)

Ponturi pariuri Costa Rica – SUA (31.03.2022)

Alte trei ponturi pariuri Costa Rica – SUA (31.03.2022)

  • 1.60 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.90 – este cota pentru “SUA marchează în repriza a doua”
  • 2.30 – este cota pentru “ambele marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate