Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cota 10 din 10 mai 2019

După o săptămână în care am avut parte de fotbal total, vine acest weekend în care se vor decide și alte lucruri în campionatele de prin Europa.Ponturi pariuri Cota 10 din 10 mai 2019

Bursaspor a decăzut foarte mult în acest sezon, oaspeții erau considerați o echipă de temut, o echipă ce putea câștiga lejer acasă cu cele trei mari ale Turciei, dar în acest sezon este deja cu un pas în liga secundă. Bursaspor este la doar trei puncte de salvare, dar forma de moment nu ne indică că are vreo șansă la așa ceva. Oaspeții au o singură victorie în tot sezonul de deplasare, iar astăzi au nevoie de una mai mult ca de aer. Sirius a început extrem de slab sezonul din Suedia, momentan se află în coada clasamentului, cu doar 7 puncte acumulate, iar golaverajul este unul extrem de permisiv (10-13).

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Ponturi pariuri cota 10 din 10 mai 2019

Ponturi pariuri cota 10 din 10 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Ponturi pariuri Cota 10 din 10 mai 2019

Hammarby vine după două victorii consecutive, însă tot este departe de zona europeană a clasamentului. Gazdele nu au pierdut vreun meci de acasă până acum. Un meci lipsit de orice grijă în Portugalia, Aves este la cinci puncte de zona roșie, iar oaspeții chiar dacă ocupă locul 4, sunt departe de zona Europa League. Ambele echipe vin după înfrângeri, doar că oaspeții vin după trei astfel de rezultate. Aves a strâns doar 18 puncte în meciurile de acasă, iar golaverajul este de 20-22. Moreinrense are un golaveraj negativ în deplasare, iar numărul înfrângerilor este mai mare ca al victoriilor. Aves a marcat 4 goluri în ultimele două etape de acasă. În liga secundă din Elveția avem derby, se întâlnesc primele două clasate. Doar că echipa gazdă are un avans de 11 puncte, iar calificarea directă pare compromisă pentru Lausanne. În ultimele trei dueluri directe s-au marcat foarte puține goluri între cele două formații.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii