Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cota 10 din 11 mai 2019

Leverkusen

Farmaciștii au șansa de a trece pe loc de Champions, cu o victorie în meciul de azi. Hoffe trage tare pentru locul de Europa League. Doar victoria contează pentru Lazio.  

Ponturi pariuri Cota 10 din 11 mai 2019

Sincopele din ultima vreme au îndepărtat echipa gazdă de Europa, Nice este la 10 puncte de Saint Etienne, iar în ultimele patru etape a obținut o singură victorie. Nice a primit doar 13 goluri în partidele de acasă, acesta fiind un record în materie de astfel de partide. Nantes s-a trezit pe final de sezon, „canarii” au cinci victorii consecutive și și-au refăcut și golaverajul total: 46-45. Nantes joacă doar pentru plăcerea fotbalului și un loc cât mai bun în clasament. Caen este atât de aproape, dar atât de departe în același timp.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Ponturi pariuri cota 10 din 11 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Ponturi pariuri Cota 10 din 11 mai 2019

Gazdele sunt la 3 puncte de Monaco, echipă ce se află pe primul loc ce se salvează. Reims este oe chipă în derivă ce nu câștigă de cinci etape consecutive, dar este o echipă liniștită în privința retrogradării. Pentri Hoffe nu există un alt deziderat, doar victoria o menține pe echipa gazdă în luptă. Hoffe este una dintre cele mai spectculoase echipe din Bundesliga, au marcat până acum 68 de goluri, dar apărarea rămâne călcâiul lui Ahille, Hoffe primind 47.

Meciul cu Bremen este unul capital, oaspeții sut în spatele lui Hoffe, dar destul de departe pentru a mai spera la Europa. Leverkusen a ajuns la patru victorii consecutive, iar acest fapt a condus echipa gazdă spre Champions League. Adversarul pe care îl întâlnește astăzi este unul demotivat, Schalke este salvată de la retrogradare și vrea să închidă cât mai repede acest sezon. Lazio a cam spus pas Europei sezonul acesta, lazialii sunt la 4 puncte de marea rivală Capitolină, iar etapele se scurg cu repeziciune. Cagliari este o echipă lipsită de griji, însă în acest sezon a încurcat câteva echipe bune ce luptau pentru obiective clare.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii