Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cota 10 din 14 mai 2019

Campionatele din nordul Europei sunt în plină desfășurare, avem și noi două partide din aceste ligi. Începe și returul play-off-ului de Premier League.

Ponturi pariuri Cota 10 din 14 mai 2019

Hammarby a ajuns la trei victorii consecutive și la patru în ultimele cinci etape. Cu acest bilanț. Gazdele sunt pe locul 4 în clasament, cu un total de 14 puncte. Ostersunds este la un singur punct în spate, este neînvinsă de cinci partide, iar în cele patru deplasări de până acum a pierdut o singură dată. Ultimele trei dueluri directe s-au terminat în „GG”, iar în ultimele 4 partide s-au marcat cel puțin 3 goluri per meci. Derby în liga secundă din Danemarca, acolo unde Silkeborg, ocupanta primului loc, o întâlnește pe Viborg, echipa de pe locul secund.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Ponturi pariuri cota 10 din 14 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Ponturi pariuri Cota 10 din 14 mai 2019

Cele două formații s-au cam detașat în clasament și încearcă din răsputeri să prindă locul 1, loc ce te duce automat în prima ligă daneză. Ambele echipe vin după două victorii obținute, iar numărul de goluri marcate în ediția actuală de campionat sare de 50. În fiecare din ultimele trei partide directe ambele echipe au marcat de fiecare dată, Viborg s-a impus în ultimele trei deplasări de la Silkeborg, dar gazdele au marcat și ele de fiecare dată. West Brom s-a înclinat în meciul tur, Villa s-a impus cu scorul de 2-1 și are un mic avantaj la startul acestui retur.

Totuși, West Brom are nevoie de un gol, nu este ceva imposibil de obținut. West Brom are o serie de cinci victorii consecutive acasă, în fiecare dintre acestea a marcat cel puțin două goluri. Însă în ultimele patru a și primit gol mereu. Villa nu a pierdut în ultimele șapte etape de afară, a marcat în fiecare dintre acestea și nu a primit gol în două. Villa a pierdut doar o deplasare din ultimele cinci avute la West Brom.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii