Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Cota 10 din 19 mai 2019

Sezonul se apropie de final, echipele care au încă șanse la obiectivele pe care și le doresc se luptă cu ardoare pentru acestea. Avem și noi câteva meciuri interesante.

Ponturi pariuri Cota 10 din 19 mai 2019

Parma trebuie să profite de forma dezastruoasă în care se află Fiorentina, 4 înfrângeri consecutive. De altfel, Fiorentina nu câștigă cu nimeni din 17 februarie, însă nici cu Parma nu ne este rușine. Gazdele au obținut ultimul succes la startul lunii martie. Dacă Parma vrea un final de sezon liniștit, atunci trebuie să câștige meciul cu Fiorentina. Napoli are locul 2 asigurat, însă o poate încurca pe Inter în drumul său spre Champions. Interiștii sunt într-o luptă crâncenă pentru locul de Champions, iar un egal la Napoli este aur curat.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 10 din 19 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Ponturi pariuri Cota 10 din 19 mai 2019

În ultimele patru dueluri directe s-au marcat doar două goluri, iar Napoli nu a primit gol în ultimele două dueluri directe de acasă. FCSB și CFR se întâlnesc în ultima etapă de Liga 1, trofeul este deja la Cluj, iar acest meci are un aer de vacanță. De aceea, noi suntem convinși că vom vedea goluri, echipele fiind lipsite de mulți titulari. FC Voluntari se poate îndepărta decisiv de locurile ce duc în Liga 2, pentru acest deziderat este nevoie de o victorie cu Dunărea.

Echipa lui Alexa speră la locul de baraj, dar și acolo este o formație extrem de ambițioasă, Hermannstadt. Ilfovenii au capacitatea de a nu pierde acest meci, însă vor face totul pentru a câștiga toate cele trei puncte. Real Madrid se desparte de fani pe propriul teren. Realul are parte de un meci cu Betis, o echipă ce nu are vreun obiectiv în această ultimă etapă. Cum este ultima reprezentație în fața fanilor, jucătorii Realului vor vrea să facă spectacol, să vedem dacă le și iese acest lucru.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii