Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Craiova – CFR Cluj Liga 1 Betano 10.02.2019

Publicat

pe

Galerie Craiova

Echipele cu cele mai bune șanse de a câștiga titlul se întâlnesc într-un meci cu casa închisă. Suporterii olteni au luat cu asalt stadionul.

Craiova este și o să rămână o echipă a celor mulți, oltenii au fani în toată țara, iar această echipă încearcă din răsputeri să acapareze cât mai mulți dintre aceștia. Războiul cu FCU Craiova (cea a lui Mititelu) pare câștigat, iar meciul cu CFR Cluj este o nouă dovadă a acestui fapt. Craiova are un management foarte echilibrat și bun, un antrenor extrem de meticulos, un lot de jucători excelent și niște suporteri minunați.

De partea cealaltă, CFR vine cu experiența lotului de jucători, cu un management de excepție (cu mici sincope, vezi cazurile Panin și Iordănescu), cu un lot de jucători extrem de experimentați și care întâmplător sunt și campionii României.


Pariul nostru gratuit pentru Craiova – CFR. GG @ 2,08


Ponturi pariuri Craiova – CFR Cluj Liga 1 Betano 10.02.2019

Clujenii vin din postura de lider solitar, având opt puncte peste Craiova și șase peste FCSB. La acest meci, CFR se mulțumește și cu un rezultat de egalitate, dar dacă oltenii le vor oferi posibilitatea, atunci ardelenii vor lua cele trei puncte fără să clipească . Craiova este o echipă excelentă pe propriul teren, până acum a pierdut un singur joc și a primit doar șapte goluri în 11 etape disputate.

Ponturi pariuri Craiova – CFR Cluj Liga 1 Betano 10.02.2019

De partea cealaltă, CFR este cea mai bună echipă de deplasare din Liga 1 Betano, de departe. Clujenii au acumulat 29 de puncte din 33 posibile și sunt singura echipă neînvinsă în deplasare. CFR a marcat în cinci din ultimele șapte deplasări de la Craiova, iar oltenii au marcat în ultimele opt etape disputate pe propriul teren. După ce am văzut în prima etapă, CFR pare echipa mai bună, plecarea lui Mitriță a lăsat un gol imens în atacul oltenilor, iar acest lucru o să conteze în economia rezultatului final.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii