Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Croația – Anglia semifinale CM 2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Croația – Anglia semifinale CM 2018. Cea de-a doua semifinală a turneului final pune față în față Croația și Anglia, echipe ajunse pentru prima oară în această fază a competiției după 20, respectiv 28 de ani.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Croația – Anglia | ambele marchează @ 2.10


Ponturi pariuri Croația – Anglia semifinale CM 2018. Croații au ajuns în această fază a competiției după două victorii obținute la lovituri de departajare, în fazele superioare. Mai întâi, Croația a învins Danemarca, după 1-1 în timpul regulamentar, apoi naționala țării gazde, 1-1 la finalul celor 90 de minute și 2-2 după cele două reprize de prelungiri. La rândul lor, englezii s-au impus la lovituri de departajare contra Columbiei, în optimi. A fost prima victorie din istorie obținută de naționala engleză la lovituri de departajare, la un turneu major. În sferturi, Anglia a obținut un succes lejer împotriva Suediei, scor 2-0.

Ponturi pariuri Croația – Anglia semifinale CM 2018

Cele două echipe au înscris până acum 23 de goluri împreună, dintre care 12 Croația și 11 Anglia. Britanicii au în echipă, de altfel, cel mai bun marcator al turneului final din Rusia. Harry Kane a înscris de șase ori până acum, trei dintre goluri fiind din penalty. Un singur meci a avut Anglia fără gol înscris, contra Belgiei, când echipa condusă de Gareth Southgate era deja calificată în optimi. În schimb, Croația a punctat în toate cele cinci partide jucate până acum. Prin urmare, este foarte probabil ca și în această semifinală ambele echipe să înscrie. Recomandarea noastră pentru Croația – Anglia este „ambele echipe marchează”.

Partida de la Moscova va reprezenta cea de-a opta înâlnire dintre Anglia și Croația. „Cei Trei Lei” s-au impus de patru ori, două victorii le-au revenit croaților, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Croația – Anglia semifinale CM 2018.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii