Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Cruzeiro – Fluminense (13.07.2022). GG-ul îți bagă bani în buzunare

Cruzeiro are nevoie de victorie cu Fluminense în manșa secundă a optimilor Cupei Braziliei, pentru a putea trece în turul următor al competiției. În prima manșă, Fluminense a valorificat avantajul terenului propriu și s-a impus la limită, cu 2-1.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cruzeiro vrea în topul fotbalului brazilian

Meciul de pe Minerao din Belo Horizonte e în această noapte, de la ora 03:00, ora României, și aduce față în față liderul din Serie B și una din forțele primului eșalon din Brazilia.

Cruzeiro are ca obiectiv principal accederea în Serie A, iar aceasta se vede în rezultatele pe care le-a obținut în campionat. Eșecul din ultima etapă, 0-1 la Guarani, nu o sperie prea tare pe Cruzeiro, care, în ciuda faptului că a nu a câștigat ultimele două etape, continuă să conduscă ierarhia în Serie B, cu un avanas de patru puncte față de cea de-a doua clasată.

De la înfrângerea pe teren propriu cu 3-2 la Coritiba la începutul lunii mai, Fluminense a menținut un record de 100% în fiecare meci în care a marcat mai multe goluri, inclusiv sâmbătă când a devansat Ceara cu 2-1.

Cruzeiro marchează meci de meci acasă

Cruzeiro a reușit să-și dea o șansă în prima manșă din optimi și ar trebui să obțină puțină energie din partea publicului local, ceea ce probabil le va spori încrederea. Din nefericire pentru echipa gazdă, Fluminense are suficient echilibru și calm pentru a face față unui mediu provocator. Cruzeiro nu a mai pierdut un meci oficial pe teren propriu din februarie, 0-2 cu America Mineiro, iar de atunci a marcat meci de meci în propriul fief, înregistrând 13 victorii și o remiză. Desigur, Fluminense, e de un alt calibru, dar asta nu înseamnă că gazdele nu pot marca. Noi ne așteptăm la un GG în manșa retur, de la Belo Horizonte. „Ambele marchează” are cotă 1.90.

Ponturi pariuri Cruzeiro - Fluminense (13.07.2022)

Ponturi pariuri Cruzeiro – Fluminense (13.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Cruzeiro – Fluminense

  • 1,98 – cota pentru „Fluminense câștigă cel puțin o repriză”
  • 2,55 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 3,05 – cota pentru „2 solist”

 

Agenții autorizate