Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Cruzeiro – Vasco da Gama (22.10.2023). Bani pe jos pentru pariori

Cruzeiro

Cruzeiro și Vasco da Gama, două echipe care se luptă pentru a evita retrogradării, se înfruntă, miercuri seară, în Serie A – Brazilia. Sunt la egalitate de puncte în clasament, cu câte 40, și au maximă nevoie de victorie. Partida este, cu adevărat, una de șase puncte. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Cruzeiro, cea mai bună defensivă din Serie A

Cruzeiro se află la doar două puncte deasupra zonei de retrogradare înainte de această partidă și există multă presiune pe Paulo Autuori și elevii săi. Cu toate acestea, echipa ar trebui să aibă o oarecare încredere, după ce, în weekend-ul trecut, a învins, în deplasare, pe Fortaleza (1-0), punând capăt unei serii de trei eșecuri la rând. Bruno Rodrigues a marcat singurul gol al partidei, în minutul 80. Deși se află în coada clasamentului, Cruzeiro are, surprinzător, cea mai bună defensivă din Serie A, cu doar 28 de goluri primite.

Cruzeiro – posibilă formație de start:

Cabral; William, Oliveira, Castan, Xavier; Vital, Machado, Luccas; Rodrigues, Nikao, Elias

333 rotiri gratuite

Vasco da Gama, patru partide la rând fără eșec

Vasco da Gama se găsește, de asemenea, în coada clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Cruzeiro, ceea ce face ca acest meci să fie crucial pentru ambele echipe. Având în vedere că există doar două puncte între ele și zona retrogradării, niciuna nu are voie să greșească. Vasco da Gama este, însă, într-o formă mai bună, fiind neînvinsă în ultimele patru etape (trei victorii și o remiză). Echipa lui Ramon Diaz a ajuns, totuși, în această situație din cauza bilanțului slab în deplasare, unde a câștigat doar trei partide.

Vasco da Gama – posibilă formație de start:

Leonardo; Paulo, Maicon, Medel, Piton; Gabriel, Pec, Paulinho, Payet, Teixeira; Vegetti

Ambele echipe vor încerca să-și asigure cele trei puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării, dar, având în vedere pozițiile lor în clasament, nu excludem ca partida să se încheie indecis, prudența fiind cuvântul cheie pentru Cruzeiro și Vasco da Gama. „1-2 goluri” are cotă 1.95.

Cruzeiro - Vasco da Gama (22.10.2023)

Cruzeiro – Vasco da Gama (22.10.2023)

Alte trei variante

  • 1.62 – este cota pentru „egal la pauză sau la final”
  • 1.65 – este cota pentru „sub 2.5 goluri”
  • 1.85 – este cota pentru „nu marchează ambele”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate