Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CS Mioveni – Rapid, 7 iulie 2020. Am pregătit un pariu beton

Ponturi pariuri CS Mioveni – Rapid, 7 iulie 2020. Am pregătit un pariu beton! Partida dintre cele două echipe se anunţă extrem de echilibrată. Aceasta este programată să se dispute de la ora 20:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri CS Mioveni – Rapid, 7 iulie 2020

  • CS Mioveni este cea mai mare surpriză de la vârful Ligii 2. La începutul sezonului nimeni nu credea că o s-o vadă în primele trei echipe ale clasamentlui. Acum, are şansa ei la promovare şi cu siguranţă va lupta până la final s-o obţină.

Am pregătit un pariu beton

  • De partea cealaltă, Rapid are un nou antrenor în persoana lui Dan Alexa. Mult mai experimentat ca Daniel Pancu, „Chirurgul” ar trebui să le insufle jucătorilor cel puţin o altă atitudine faţă de cea pe care au avut-o până acum. Giuleştenii sunt la două puncte de locul secund şi la unul de cel de baraj şi cu siguranţă vor avea un cuvânt greu de spus în acest play-off.

CS Mioveni – Rapid 2 @ 2,50

+ posts

Promotii