Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CS Mioveni – Turris, 6 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,80

Ponturi pariuri CS Mioveni – Turris, 6 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,80. De la ora 19:30, duelul dintre cele două echipe închide etapa cu numărul şase din Liga 2 şi eu am găsit un pont pe care vi-l recomand pentru profit.

Ponturi pariuri CS Mioveni – Turris

După ce în sezonul trecut a jucat barajul pentru promovarea în prima ligă şi l-a pierdut, acum CS Mioveni se află în afara locurilor de play-off. Începutul dezastruos al noului sezon o plasează pe locul 15. Argeşenii au doar cinci puncte şi au reuşit abia în runda precedentă să obţină prima victorie în acest debut de campionat, 2-1 cu Pandurii Tg. Jiu.

CS Mioveni – Turris, 6 octombrie 2020

Turris a ratat promovarea în minutul 96 al ultimei partide din sezonul trecut şi toată lumea o vedea favorită şi campionatul acesta. Doar că teleormănenii au început cum nu se poate mai prost şi după cinci etape sunt pe locul opt. Au câştigat două partide, în alte două au obţinut remize, având în total opt puncte.

CS Mioveni – Turris ambele marchează @ 1,80

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii