Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CS Mioveni – U Craiova (2.03.2022). Leii câștigă și noi ne umplem buzunarele

Universitatea Craiova nu a mai câștigat de șase etape
Universitatea Craiova țintește un nou succes

Ziua de miercuri aduce 3 partide de Liga 1 la rampă. Printre acestea se numără și meciul dintre CS Mioveni și Universitatea Craiova, care contează pentru runda cu numărul 29. Jocul începe la ora 17:30.

CS Mioveni – mai multe egaluri decât victorii

CS Mioveni a obținut în ultima perioadă niște rezultate solide pentru o echipă promovată la începutul sezonului. Gazdele de azi au un singur eșec în ultimele 9 partide de Liga 1, în care au obținut doar 2 victorii și 6 egaluri. Aceste performanțe o aduc pe locul 13, cu 29 de puncte în campionat, având un avans destul de mare față de urmăritoarele sale. Un detaliu de menționat este faptul că cei de la Mioveni nu prea au obieciul de a înscrie în partidele de campionat, ei având doar 18 goluri marcate, cele mai puține, la egalitate cu Chindia Târgoviște.

Universitatea Craiova poate obține a cincea victorie la rând

Leii din Bănie par să fi scăpat de rezultatele oscilante din ultimele luni. Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf este neînvinsă în ultimele 5 etape de campionat, în care a obținut 4 victorii și un egal. Aceste rezultate care au propulsat echipa din Craiova pe locul 3 înaintea acestui meci. Echipa merge bine, iar în acest moment este principala favorită la câștigarea Cupei României, rezultatele recomandându-i pe craioveni.

Noi alegem pronosticul „2” pentru acest meci, deoarece Universitatea are prima șansă. Un eventual succes ar fi bun pentru moralul general al echipei.

 

Ponturi pariuri CS Mioveni - U Craiova (2.03.2022)

Ponturi pariuri CS Mioveni – U Craiova (2.03.2022)

Alte pronosticuri CS Mioveni – U Craiova:

  • X2 @ 1.22
  • Sub 2,5 goluri @ 1.60
  • Peste 1,5 goluri @ 1.39
  • Pauză sau final 2 @ 1.62

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate