Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CSA Steaua București – Petrolul Ploiești (2.04.2022). „Militarii” au o misiune grea

Petrolul are o misiune grea în Ghencea

Una dintre cele mai așteptate confruntări din cadrul ligii secunde din România este partida dintre CSA Steaua și Petrolul Ploiești, care este foarte importantă în economia promovării. Jocul începe la ora 14:30. 

Steaua are șanse la locul 2

Gazdele de azi speră la promovare sportivă până când forurile le-o pot confirma și pe cea din afara terenului. Steaua a intrat în play-off cu 37 de puncte obținute în sezonul regulat, unul în care a demonstrat că merită acest loc în top 6. În prima rundă, „militarii” au jucat cu Concordia Chiajna și au remizat, scor 2-2. Au avut partida la conducere, dar au fost întorși și au fost nevoiți să egaleze pe final de meci. Un rezultat bun împotriva Petrolului ar spori șansele gazdelor la locul al doilea, care oferă promovarea directă în primul eșalon.

Petrolul este la mâna sa

Continuăm cu oaspeții, care au dominat Liga a doua în sezonul regulat, lucru foarte probabil și acum, în play-off. Petrolul s-a duelat cu U Cluj în etapa de debut a play-off-ului, dar au făcut doar o remiză fără goluri, rezultat care avantajează pe Petrolul, deoarece a obținut un punct cu o formație care poate ataca chiar și prima poziție a clasamentului.

Întâlnirea din sezonul regulat s-a încheiat cu victoria oaspeților de azi, care sunt favoriți și acum, scor 2-0.  Totuși, vă propunem un pariu interesant. Noi vom paria „X2 & Sub 2.5 goluri”, un pariu care ne oferă cota 2.12.

 

Ponturi pariuri CSA Steaua București - Petrolul Ploiești (02.04.2022)

Ponturi pariuri CSA Steaua București – Petrolul Ploiești (02.04.2022)

Alte pronosticuri CSA Steaua București – Petrolul Ploiești:

  • X2 @ 1.47
  • Pauză sau final 2 @ 2.15 
  • Peste 1.5 goluri @ 1.47
  • 2 @ 2.70 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate