Urmareste-ne

LIGA 2

Ponturi pariuri CSA Steaua – Concordia Chiajna (23.04.2022). Duel pentru un loc de baraj

CSA Steaua este pe locul 4, dar nu are drept de promovarae

CSA Steaua și Concordia Chiajna se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:00, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii 2. E duel pentru locul 4, ultimul care duce la baraj. Gazdele sunt fără victorie de trei etape.

Steaua, doar un punct în ultimele trei etape

CSA Steaua e momentan pe locul 4, cu 42 de puncte, dar încă nu știe dacă are drept de promovare. Echipa lui Daniel Oprița nu traversează cea mai grozavă perioadă. De la victoria cu Petrolul, în fapt singura din acest play-off, nu a mai câștigat niciun meci. CSA Steaua e fără victorie de trei etape, interval în care a suferit două înfrângeri și a bifat o remiză albă, la Slobozia. A pierdut la U Cluj (0-1), iar sâmbăta trecută a suferit un eșec drastic în Ghencea, 1-4 cu Hermannstadt.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna e o poziție mai jos în clasament, la două puncte în spatele Stelei. Vine după două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Petrolul și 1-3 la U Cluj. Echipa lui Ianis Zicu are trei înfrângeri în ultimele patru etape, la eșecuri adăugându-se și acel 1-2 la Hermannstadt. În rest, o singură victorie, 1-0 cu Unirea Slobozia, și remiza din tur cu CSA Steaua, 2-2. În ultimele trei meciuri cu CSA Steaua gazdă a fost de fiecare dată GG, înscriindu-se 12 goluri în total în aceste confruntări. E posibil să avem un nou GG între CSA Steaua și Concordia Chiajna, fără însă ca vreuna dintre echipe să se desprindă. Pariem mai degrabă pe un rezultat de egalitate între cele două, în confruntarea de sâmbătă după-amiază din Ghencea. „PSF X” are cotă 1,56.

Ponturi CSA Steaua – Concordia Chiajna (23.04.2022)

Alte trei ponturi CSA Steaua – Concordia Chiajna

  • 1,98 – cotă pentru „ambele marchează”
  • 3,05 – cotă pentru „X”
  • 2,39 – cotă pentru „gol după minutul 75”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate