Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri CSM București – Rostov, 19 noiembrie 2020. Profit ușor cu un super pont

Ponturi pariuri CSM București – Rostov, 19 noiembrie 2020. Profit ușor cu un super pont. Această partidă se anunță extrem de interesantă pentru că are loc între primele două echipe ale clasamentului.

Ponturi pariuri CSM București – Rostov, 19 noiembrie 2020

CSM Bucuresți se află într-o formă de moment excelentă și nu a mai pierdut de nouă partide, în toate competițiile. În Liga Campionilor, „tigroaicele” se află pe primul loc în Grupa A și au 11 puncte adunate după șapte runde disputate. Vin după o remiză pe teren propriu cu Krim, scor 22-22, un meci în care Cristina Neagu nu a evoluat deloc.

Ponturi pariuri CSM București – Rostov, 19 noiembrie 2020

Rostov-Don este una dintre pretendentele la prima poziție a grupei A. Echipa din Rusia se află momentan pe locul secund și este la egalitate cu CSM București, având tot 11 puncte. Spre deosebire de CSM, rusoaicele vin după o victorie de moral, 25 la 24 cu Esbjerg.

CSM București – Rostov peste 48,5 @ 1,67

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii