Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Damac – Al Shabab (31.05.2023). Final de sezon pentru echipa lui Cosmin Contra

Damac și Al Shabab se înfruntă miercuri, 31 mai, în ultima etapă a campionatului de fotbal al Arabiei Saudite. Echipa gazdă, antrenată de Cosmin Contra, nu poate urca mai sus de locul 7, dar poate coborî în clasament în cazul unui eșec. Oaspeții vin după patru înfrângeri consecutive și pot pierde locul 4. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Damac caută să-și păstreze locul 7

Damac, echipă antrenată de Cosmin Contra, încheie sezonul cu un meci pe teren propriu. Gazdele se află pe locul 7, cu 36 de puncte, și nu pot urca mai mult în clasament, distanța față de locul 6 fiind de șapte puncte. În schimb, pot coborî, în cazul unui eventual eșec. Damac are un avans de doar două puncte față de următoarele trei clasate, Al Taee, Al-Raed și Al-Ettifaq. Care pot specula un eventual pas greșit al echipei lui Cosmin Contra. Două victorii a obținut Damac în ultimele cinci etape, în care a mai bifat o remiză și a suferit două înfrângeri. În cele 14 meciuri disputate pe teren propriu a obținut 20 de puncte, după cinci victorii, cinci remize și patru înfrângeri.

Al Shabab, patru eșecuri la rând

De partea cealaltă, Al Shabab vine după patru eșecuri la rând, a căzut de pe podium și e în pericol să piardă și locul 4. Are cu doar un punct peste Al-Taawon, care joacă în ultima etapă pe teren propriu cu „lanterna roșie” Al Batin, echipă deja retrogradată. Al Shabab a marcat doar în unul din ultimele patru meciuri, în cel contra liderului Al Nassr, pierdut cu 2-3. Din deplasare, Al Shabab s-a întors cu 21 de puncte din 14 meciuri, însă în ultima vreme rezultatele au întârziat să apară. Ultimul succes extern datează din 11 aprilie, 3-2 la Al-Khaleej. Ultimele trei deplasări au însemnat tot atâtea înfrângeri. Forma de moment a celor două echipe ar putea înclina ușor balanța spre gazde. Dar Al Shabab a bifat patru victorii și o remiză în ultimele cinci directe cu Damac. „PSF 2” are cotă 1.52.

Ponturi pariuri Damac - Al Shabab (31.05.2023)

Ponturi pariuri Damac – Al Shabab (31.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Damac – Al Shabab

  • 1.57 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.59 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 1.80 – este cota pentru „3-5 goluri”

Agenții autorizate