Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021). Cotă 1,83 pentru un succes facil

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021). Grupa B de la Euro îşi are meciurile din prima etapă programate în cursul zilei de sâmbătă 12 iunie. Primul joc este unul 100% nordic, între Danemarca şi Finlanda, de la ora 19:00.

Danemarca are jucători de top

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021). Danemarca este favorită în această partidă, beneficiind de un lot superior valoric, cu fotbalişti de top, de la echipe importante din campionate puternice. Eriksen, campion în Italia cu Inter, Schmeichel, Christensen şi Hojberg din Premier League, sau Poulsen şi Delaney (Bundesliga) sunt cele mai importante nume.

Finlanda, outsiderul grupei

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021). Cel mai bun om al Finlandei este vârful Teemu Pukki, atacantul lui Norwich, echipă care a evoluat în liga secundă din Anglia. Aşadar, diferenţa e majoră. Finlanda a depăşit oricum orice aşteptări reuşind calificarea la Euro, în premieră pentru ea. Cel mai probabil, va pierde toate întâlnirile din grupă. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,83.

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021).

Alte 3 pronosticuri

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda (12 iunie 2021). Dincolo de faptul că are o echipă superioară, Danemarca are şi avantajul terenului propriu, meciul urmând să se joace la Copenhaga. Danezii vin după 9 victorii în ultimele 11 partide, în timp ce adversarii n-au mai câştigat de 6 jocuri. Puteţi încerca şi:

1,59 – cota pentru „Finlanda nu marchează”

1,92 – cota pentru „Danemarca înscrie 2 sau 3 goluri”

2,00 – cota pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare