Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Danemarca – Slovenia (17.11.2023). Faci profit cu danezii

Danemarca este favorita meciului din această seară
Danemarca

Danemarca și Slovenia se înfruntă, vineri, în preliminariile Euro 2024 – Grupa H, etapa a 9-a. Câștigătoarea partidei își asigură biletele pentru turneul final din Germania, cu o rundă înainte de finalul campaniei de calificare. Cu patru puncte în spatele lor, Kazahstan stă, însă, la pândă. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Danemarca, învinsă doar de Kazahstan

Creditată printre favorite la Cupa Mondială din Qatar, Danemarca a dezamăgit, nereușind să treacă de faza grupelor. Christian Eriksen și compania au strâns, însă, rândurile în preliminariile pentru Euro 2024, iar în prezent sunt pe locul 2, cu același număr de puncte ca și liderul Slovenia (19). Danemarca este într-o poziție bună de calificare, mai ales că are patru lungimi peste locul 3, ocupat de Kazahstan. Danezii au pierdut până acum doar în Kazahstan (2-3), în rest șase victorii și o remiză.

Danemarca – posibilă formație de start:

Schmeichel; Kristensen, Christensen, Andersen, Maehle; Hojbjerg, Norgaard, Jensen; Lindstrom, Poulsen, Daramy

Slovenia, patru victorii la rând

Absentă de la toate competițiile internaționale din 2010, Slovenia este pe cale să pună capăt secetei în acest an. Selecționata lui Matjaz Kek este pe locul 1 în grupa H, cu același număr de puncte ca și Danemarca, dar cu golaveraj mai bun. Slovenia a suferit singurul eșec în Finlanda (0-2), în iunie anul trecut. De netrecut în ultimele patru etape, Slovenia a luat o opțiune foarte serioasă la calificarea la turneul final din Germania. Coechipierii lui Jan Oblak au dominat, pe rând, Irlanda de Nord (4-2 și 1-0), San Marino (4-0) și Finlanda (3-0).

Slovenia – posibilă formație de start:

Oblak; Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza; Mlakar, Elsnik, Cerin, Stojanovic; Sporar, Sesko

Danemarca nu a excelat în actuala campanie, însă a jucat la rezultat, preferând punctele în detrimentul spectacolului. Vineri, având și avantajul terenului propriu, credem că va obține o victorie muncită cu Slovenia. Danemarca învinge și peste 1.5 goluri” are cotă 1.97.

Danemarca – Slovenia (17.11.2023)

Danemarca – Slovenia (17.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 2.08 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 2.10 – este cota pentru “ambele marchează”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate