Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Daniel Altmaier – Borna Coric. Croatul a fost în formă

Continuăm aventura din capitala Spaniei și venim în ajutorul tău cu pariul la Daniel Altmaier – Borna Coric, din cadrul sferturilor de finală ale competiției de la ATP Madrid. Partida este programată ultima a zilei de miercuri pe Manolo Santana și va începe în jur de ora 23:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Daniel Altmaier – Borna Coric, în cele de mai jos.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Altmaier e una din surprizele competiției

Daniel Altmaier a reușit un parcurs foarte bun la competiția de la Madrid. Germanul a pornit din calificări, unde însă a pierdut în turul secund. Din postura de lucky loser însă, Daniel a făcut senzație pe tabloul principal.

Niciun set cedat de neamț, care s-a impus în fața lui Otte, Hanfmann și Munar. Cel mai greu meci vine în sferturi, contra lui Coric, unul din jucătorii de top din circuit.

Croatul a jucat la potențialul său

Borna Coric a arătat un joc foarte bun la cel de-al doilea masters al anului pe zgură. După un început slab pe suprafața roșie, croatul a etalat un joc total diferit în capitala Spaniei. Dar unul care se apropie de nivelul scontat.

În cele trei partide jucate, Coric a cedat doar un singur set. În partida cu Davidovich Fokina, din optimi. Printre victorii, s-a numărat și succesul contra altui greu din circuit, Hubert Hurkacz. Borna pleacă favorit în fața lui Altmaier, dar are nevoie de un joc la fel de solid ca în partidele precedente.

Cotă de 1,54 la Daniel Altmaier – Borna Coric

Borna Coric ar trebui să obțină fără prea mari probleme calificarea în semifinale. Croatul e mai valoros, a jucat foarte solid până acum și are armele necesare pentru a anihila jocului lui Altmaier. Dacă va fi solid pe retur, credem chiar că sportivul de pe locul 20 mondial va câștiga fără emoții această partidă.

Ponturi pariuri Daniel Altmaier - Borna Coric

Ponturi pariuri Daniel Altmaier – Borna Coric

 

Agenții autorizate