Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Alexander Zverev. Miza pentru primul loc în grupă!

Al doilea meci al zilei de miercuri, 15 noiembrie, de la Turneul Campionilor e duelul Daniil Medvedev – Alexander Zverev. Partida este programată pe terenul central, cu începere de la ora 22:00.

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Medvedev vine după un succes categoric

Daniil Medvedev a început cu dreptul ediția din acest an de la ATP Finals. Rusul s-a impus în fața compatriotului Andrey Rublev, în minimum de seturi, 6-4, 6-2 și a făcut un pas important spre calificarea în semifinale. Primul set a fost mai echilibrat, în timp ce actul secund a fost dominat clar de către Meddy.

Următorul adversar al lui Medvedev e complicat. Însă rusul are un palmares pozitiv în fața sa. Iar o victorie îi aduce calificarea lui Daniil în semifinalele competiției.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Zverev a arătat un nou joc solid

Alexander Zverev a avut un meci complicat în etapa 1 din grupa B de la ATP Finals. Germanul s-a impus în fața lui Carlos Alcaraz, nr 2 mondial, după ce a revenit de la 0-1 la seturi. Neamțul a excelat cu serviciul și a arătat că poate fi din nou decisiv în momentele cheie.

Meciul cu Medvedev se anunță și mai greu decât disputa contra ibericului. Dar Zverev abordează meciul cu încrederea ridicată și speră la un nou succes.

Cotă de 1,57 la Daniil Medvedev – Alexander Zverev

Se anunță spectacol în ultimul meci al zilei de la Turneul Campionilor.  Meddy a arătat solid cu Rublev și pleacă cu prima șansă în fața lui Zverev. Dar și Sascha are armele sale, astfel că partida va fi disputată, cel puțin până la un punct. Noi vom miza însă pe tenacitatea rusului și victoria acestuia la cel puțin 2 game-uri diferență. Pariul victorie Medvedev la H-1,5 game-uri are cota 1,57 în oferta Maxbet!

Ponturi pariuri Daniil Medvedev - Alexander Zverev

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Alexander Zverev

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate