Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Andrey Rublev. Duel rus pentru un loc în semifinale

Ziua de miercuri, 6 septembrie programează ultimele două sferturi de finală de la US Open. Vom analiza confruntarea dintre compatrioții ruși, Daniil Medvedev – Andrey Rublev. Partida este programată pe Arthur Ashe, cu începere de la ora 20:30, României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Parcurs foarte solid pentru Daniil

Daniil Medvedev a jucat foarte bine la întrecerea din New York. Rusul face un nou turneu bun la US Open și vrea să triumfe din nou la ultimul Grand Slam al anului. Medvedev a cedat două seturi în drumul spre sferturile de finală. În partida din turul secund, contra lui O’Connell și în ultimul meci, cu De Minaur.

Meciul din sferturi se anunță cel mai greu de până acum pentru rus. Compatriotul Rublev se poate dovedi a fi un zid greu de spart, însă Daniil are toate armele necesare pentru a se califica într-un nou careu de ași la US Open.

Rublev la al patrulea sfert de finală la US Open

De partea cealaltă, Andrey Rublev a jucat și el foarte bine la US Open. Rusul a fost la un nivel mult mai ridicat și poate peste așteptări. Dacă ne raportăm la tenisul arătat în cele două turnee masters de la Toronto și Cincinnati. Însă Andrey s-a simțit mereu bine la US Open.

Drept dovadă că Rublev e pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la US Open, după edițiile din 2017, 2020 și anul trecut. Acum, în drumul spre al patrulea sfert de finală, Rublev a cedat trei seturi. Câte unul în fiecare din ultimele trei partide jucate. Duelul cu Medvedev nu are cum să fie altfel decât foarte dificil, dar Andrey speră ca va atinge cea mai bună performanță a sa la New York.

Cotă de 1,75 la Daniil Medvedev – Andrey Rublev

Se anunță un duel mai mult decât interesant între cei doi compatrioți. Medvedev pleacă cu prima șansă și va avea de luptat în fața compatriotului său. Credem că putem vedea un meci chiar și cu 5 seturi, dar noi ne punem încrederea în sportivul clasat pe locul trei mondial. Pariul pe victoria lui Medvedev la H-3,5 game-uri are cota 1,75 în oferta Fortuna!

Ponturi pariuri Daniil Medvedev - Andrey Rublev

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Andrey Rublev

Joacă responsabil!

Agenții autorizate