Urmareste-ne

Ponturi Germania

Ponturi pariuri Darmstadt – Bochum (03.11.2023). Oaspeții, în căutarea primei victorii

Bochum e fără victorie în acest sezon
Bochum e fără victorie în acest sezon

Darmstadt și Bochum deschid vineri, 3 noiembrie, etapa a zecea din Bundesliga. Cele două echipe se află în partea de jos a clasamentului, cu gazdele la trei puncte de retrogradarea directă. Oaspeții ocupă loc de baraj, dar nu au nicio victorie în actuala ediție de campionat. Confruntarea de la Darmstadt este programată de la ora 21:30, ora României.

Darmstadt, cea mai slabă defensivă din Bundesliga

Nou-promovata Darmstadt vine după două eșecuri consecutive, ultima dintre ele fiind un neverosimil 0-8 pe terenul campioanei Bayern. Înaintea acestui eșec, echipa lui Torsten Lieberknecht pierduse confruntarea de acasă cu RB Leipzig, scor 1-3. Însă, la începutul lunii octombrie, Darmstadt a legat două victorii, singurele de altfel din actuala ediție de campionat, 4-2 cu Bremen și 2-1 la Augsburg. Cu 7 puncte în cont, Darmstadt ocupă locul 14, la două lungimi de baraj și la trei de retrogradarea directă. Weekendul trecut, a pierdut cu 0-8 pe terenul lui Bayern, toate golurile venind după pauză. Astfel, Darmstadt a ajuns la 30 de goluri încasate în nouă meciuri, având cea mai slabă defensivă din Bundesliga.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Bochum, fără victorie în Bundesliga

De partea cealaltă, Bochum este fără victorie în actuala ediție de campionat, situație în care se mai află doar ultima clasată, Mainz. După nouă etape, Bochum ocupă locul 16, de baraj, cu cinci puncte, adunate din cele cinci remize stagionale. Și Bochum a fost surclasată de Bayern în acest sezon, un 0-7 înregistrat pe 23 septembrie. Cinci remize, patru înfrângeri și nicio victorie în campionat, la care se adaugă eliminarea prematură din Cupa Germaniei, pun echipa lui Thomas Letsch într-o postură deloc de invidiat. Întâlnind o nou-promovată încă în derivă, Bochum ar avea o bună oportunitate de a-și trece în cont prima victorie stagională. Ambelor echipe le lipsesc câțiva apărători cheie din cauze diverse (accidentări sau suspendări), ceea ce ar putea ajuta la continuarea tendinței de a se înscrie o mulțime de goluri în meciurile lui Darmstadt. Oaspeții sunt disperați să obțină prima victorie, dar nu ar fi exclus să plece doar cu un punct de pe terenul nou-promovatei. „PSF X” are cotă 1.80.

Ponturi pariuri Darmstadt - Bochum (03.11.2023)

Ponturi pariuri Darmstadt – Bochum (03.11.2023)

Alte trei ponturi pariuri Darmstadt – Bochum

  • 1.57 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 1.65 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2.30 – este cota pentru „x2 & GG”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate