Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Dayana Yastremska – Victoria Azarenka. Duel interesant în turul secund la Guadalajara

În această săptămână este programat un turneu important în circuitul feminin, WTA 1000 Guadalajara, Mexic. Nume mari din circuit participă în aceste zile la competiția din America de Nord, iar noi vom analizat disputa Dayana Yastremska – Victoria Azarenka, din cadrul turului secund al competiției. Meciul este programat marți, 19 septembrie, pe Estadio Akron de Tenis, cu începere după ora 23:00, ora României.

Ucraineanca traversează un moment bun

Dayana Yastremska e o sportiva din Ucraina, în vârstă de 23 de ani, foarte talentată. Dar momentan jucătoarea din țara vecină e departe de potențialul ei, fiind la granița cu top 100. Dar startul la turneul din Mexic a fost bun pentru Dayana, care s-a impus în fața lui Greet Minnen, locul 68 WTA.

Următorul adversar e însă unul de top. Și cu atât mai greu, cu cât vine din Belarus. Dar Dayana speră să facă un nou meci bun și de ce nu, să furnizeze chiar surpriza în fața Vikăi.

Azarenka, start lansat la Guadalajara

Victoria Azarenka a început în forță turneul de 1000 de puncte din Mexic. Locul 23 mondial s-a impus cu un dublu 6-1, e drept, în fața unei jucătoare modeste, din afara top 100. Însă maniera victoriei a fost una mai mult decât categorică.

Pentru Vika urmează un meci ceva mai dificil, în fața unei sportive talentante. Și care se poate dovedi incomodă. Dar cu experiența de partea ei, Azarenka vrea să nu se complice și să treacă ușor și de adversara din Ucraina.

Cotă de 1,50 la Dayana Yastremska – Victoria Azarenka

Azarenka e jucătoarea mai bună, care vrea un parcurs lung în Mexic. Doar că partida contra Dayanei Yastremska nu va fi chiar floare la ureche. Credem însă că diferența va fi făcută în momentele cheie și mizăm pe un succes clar al sportivei din Belarus. Pariul victorie Azarenka la H-3,5 are o cotă de 1,50 în oferta Casa Pariurilor!

Ponturi pariuri Dayana Yastremska - Victoria Azarenka

Ponturi pariuri Dayana Yastremska – Victoria Azarenka

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate